FAQS

Applicera Penetrex generöst på de utsatta områdena och fortsätt att massera väl i en
eller två minuter tills du kan se att det har absorberats av huden. Den korrekta
mängden att använda av Penetrex varje gång, bör vara tillräckligt för att produkten
ska kunna masseras in jämt & stadigt över hela området.
Upprepa detta 3 till 4 gånger per dag över en startperiod på åtminstone 7 till 10 dagar
och därefter vid behov.
Penetrex är en utvärtes antiinflammatorisk behandling som bör appliceras direkt på
de yttre områden där du känner av symptom (smärta, stickningar, domningar etc.)
som är ett resultat av inflammation i muskler, nerver, ligament och senor.
Om du råkat ut för smärtan känns under natten, kan det hjälpa att massera in
Penetrex på de utsatta områdena precis innan du går och lägger dig.
Samma sak gäller, om du känner smärtan när du håller på med någon specifik
aktivitet (t ex: när du spelar ett instrument, motionerar, etc.) bör Penetrex
appliceras på det sätt som beskrivs ovan, en halvtimme innan du påbörjar aktiviteten
och sedan efteråt.
Då symptomen minskar, reducera antalet gånger du applicerar det, för att inte ha ont
och i förebyggande syfte. Många användare har rapporterat att efter en tid ger
Penetrex dem mer ”effektiv” smärtlindring…och färre appliceringar behövs samtidigt
som resultatet är snabbare och mer enligt förväntan.

Vi har kunder som ringer oss eller skickar e-mail till oss i princip dagen efter de börjat sin behandling med Penetrex för att uttrycka deras förvåning över hur snabbt och hur effektivt det gav dem smärtlindring. Samtidigt, har vi också kunder, som rapporterat att de nästan började förlora förtroendet efter att ha använt produkten i ett par veckor innan de till slut fick se resultat. Faktum är, att inga fall är exakt lika när det kommer till inflammation om vi ser det från en fysiologisk vinkel. Lägg sedan till att två individer som använder Penetrex på precis samma sätt har två olika kroppar som inte reagerar på precis samma sätt till Penetrex. Dessa anledningar gör att det inte är lämpligt att ge en tidsram för förväntningar. Användare bör förvänta sig att om de använder Penetrex som rekommenderat (se ovan) kommer de se en märkbar förändring inom en vecka eller så. Från den tidpunkten så kommer tillståndet förbättras vid regelbunden användning.
Penetrex är känd för att vara ”kutan” antiinflammatorisk. Detta betyder helt enkelt, en behandling vid inflammation som penetreras via huden till skillnad mot ”oral” medicin som Ibuprofen eller NSAIDs icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) som sväljs och passerar genom matsmältningssystemet. Det önskade slutresultatet är reducering av underliggande inflammation i muskler, nerver, ligament och senor som är huvudsakliga anledningen till många sjukdomar såsom tennisarmbåge, tendonit, bursit, karpaltunnelsyndrom, etc. En utvärtes kräm såsom Penetrex kan appliceras direkt på huden över skadeområdet där du känner smärtan. Penetrex utnyttjar konsten av den dermala mottagningen som har utmärkt hudpenetration så att de viktiga ingredienserna levereras precis till skadeområdet och endast till detta område. Vid utvärtes användning, kan patienter ta fördel av signifikant högre koncentration av medlet på själva skadeområdet jämfört med vad som ges vid oralt intag. Utvärtes bruk gör att medlet inte behöver passera genom matsmältningssystemet, utan kan börja verka genast på skadan.
Penetrex har utforskats & utvecklats av en känd kemist i Södra Kalifornien. Denna extremt effektiva receptfria formula finns tillgänglig för de som lider världen över exklusivt via Biomax Health Products, Inc. i Del Mar, Kalifornien. Du kan beställa det direkt här på www.penetrex.com, på Amazon.com eller om du så föredrar, kan du använda vår praktiska Store Locator Tool för att hitta en försäljare nära dig. Penetrex är nu tillgänglig hos över 3 800 återförsäljare. Med lite eller ingen reklam, utan endast via muntliga rekommendationer och nätet, har hundratusentals personer som lider av smärta introducerats denna produkt med fenomenala resultat. Listan växer för varje dag med kunder som har upptäckt Penetrex. Samtidigt, har Penetrex börjat användas i större mån av vårdgivare i USA och utomlands. Fråga din doktor/sjukgymnast/kiropraktiker, etc. om de känner till Penetrex. Om inte, och de vill veta mer om produkten, säg till dem att kontakta oss. Vi kan svara på alla frågor som de kan ha angående användning av Penetrex i deras utövande.
Efter att ha distribuerat mer än 2 miljoner burkar av Penetrex sedan det introducerades, har det inte rapporterats några återkommande reaktioner som skulle kunna indikera någon vanlig negativ reaktion av produkten. Detta förvånar oss inte då alla ingredienser (se nedan) i Penetrex är extremt välkända och har accepterats i en stor skala av läkare. Penetrex är effektiv OCH säker.
Ingredients (Penetrex Cream): Water (Aqua), Arnica Montana Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Esters, Steareth-20, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6), Methylsulfonylmethane (MSM/DMSO2), Glucosamine (Vegetable Source), Bilineurine Bitartrate, Ethoxydiglycol, Methyl Gluceth-20, Cetyl Myristoleate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Boswellia Serrata (Frankincense) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cinnamomum Camphora (Camphor), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tocopherol (Vitamin E), Dipotassium Glycyrrhizinate, Dimethicone, Ammonium Acryloyl-Dimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate

Ingredients (Penetrex Roll-On): Water (Aqua), Isopropyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Pyridoxine Hydrochloride, Methylsulfonylmethane (MSM/DMSO2), Glucosamine (vegetable source), Bilineurine Bitartrate, Ethoxydiglycol, Cetyl Myristoleate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Boswellia Serrata (Frankincense) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Juniperus Communis (Juniper Berry) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tee Tree) Leaf Oil, Cinnamomum Camphora (Camphor), Tocopherol (Vitamin E), Dipotassium Glycyrrhizinate, Carbomer, Triethanolamine, DMDM Hydantoin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate
Nej det gör den inte. Penetrex är inte smärtstillande. Att artificiellt dölja smärtan för en repeterad sträckningsskada (RSI), om det så är tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom etc, rekommenderas aldrig. I de flesta fall, resulterar faktiskt detta i utvidgad skada. Penetrex reducerar smärtan och hjälper till med läkningsprocessen genom att adressera källan till problemet i sig, inflammationen. De aktiva ingredienserna i Penetrex tillsammans med dess emulgeringsprocess reducerar inflammationen i muskler, nerver, ligament & senor. Penetrex hjälper också till med att främja hälsosam blodcirkulation i de utsatta områdena och förbättrar viktig nervfunktion
De flesta kunder tycker att endast använda Penetrex förser den läkning och smärtlindring som de önskar. I vilket fall som helst, kombineras just nu Penetrex med andra generella behandlingsprogram av slutanvändare såväl som professionell personal världen över som har upptäckt att den är ett utmärkt komplement till andra behandlingar inklusive oral medicin & receptbelagd, ortopediska produkter, sjukgymnastik och ultraljud. Penetrex är en produkt som tillåter varje individ att utveckla sin egen säkra & unika behandling som fungerar bäst för dem… på egen hand eller som en ovärderlig medlem i en flerstegsbehandling.
Absolut inte. Penetrex har lätt parfymerats med naturligt kamomilloljeextrakt vilket ger en trevlig men nästan inte märkbar doft som försvinner helt och hållet efter några minuter. Penetrex är inte oljig, fläckfri, parabenfri, tillverkad i USA & ALDRIG testad på djur.
Faktum är att alla hittar sin egen behandling vid användning av Penetrex baserat på deras egen unika situation. En del behöver bara använda den vid behov när de känner smärta eller obehag. Dessa kunder kanske bara beställer 1 eller 2 burkar om året eller så. Andra, med mer utbredd underliggande inflammation och kroniska åkommor använder Penetrex dagligen och har gjort så i flera år…och utnyttjat mängdrabatten vid beställning av 6 eller 12 burkar åt gången. Många kunder rapporterar också att du tycker att Penetrex är ovärderlig i förebyggande syfte. Dessa personer applicerar vanligtvis produkten innan och efter de utför en aktivitet (sport, arbete, fysisk motion, etc.) som historiskt har resulterat i obehag. Ett annat sätt att tänka på är att jämföra Penetrex användning med Aspirin…alla har deras egna vanor och krav och användning varierar vitt och brett från en patient till en annan. Vad det gäller säkerhet vid långtidsanvändning, har Penetrex byggt upp en solid historia. Vi har praktiskt taget tusentals kunder som har använt produkten i flera år nu dagligen. Penetrex är säker för korttids- och långtidsanvändning, vid enstaka tillfällen vid behov och som en del av en daglig rutin för behandling och förebyggande av smärta & obehag